Leksaker och gosedjur av hög kvalitet

Fina leksaker i trä, mysiga gosedjur, pussel och annat kul. Vi säljer endast hållbara, giftfria och barnsäkra leksaker. Gosedjur från Bukowski, frukt och grönsaker från Jellycat, träleksaker från PlanToys, speldosor från   Roommate och mycket mer.

Leksaker för baby och småbarn: Främjar utveckling och glädje

Babyleksaker och leksaker till små barn är inte bara leksaker; de är också nyckeln till barnets utforskning, lärande och glädje under deras första levnadsår. Mjuk, färgglada eller spännande föremål spelar en avgörande roll i att främja utvecklingen av olika färdigheter hos spädbarn och småbarn.

Stimulering av Sinnen: Babyleksaker är utformade för att stimulera barnets sinnen och uppmuntra deras kognitiva utveckling. Färgglada leksaker med olika texturer och former hjälper till att stimulera synen och känseln hos spädbarn, medan leksaker som ger ljud eller rörelse kan stimuera deras uppmärksamhet och hörsel.

Motorisk Utveckling: Genom att interagera med leksaker lär sig barn att greppa, dra, trycka och använda olika föremål, vilket främjar deras motoriska utveckling. Leksaker som skallror, bitringar och stapelbara klossar uppmuntrar barn att utforska sina omgivningar och utveckla sina färdigheter.

Kreativitet och Fantasi: Babyleksaker kan också vara verktyg för att stimulera barns kreativitet och fantasi. Enkla leksaker som mjuka nallar, klossar och bilderböcker öppnar upp en värld av möjligheter för barn att leka och använda sin fantasi, vilket är avgörande för deras kreativa utveckling.

Social Interaktion: Leksaker är också ett sätt för barn att utforska sociala interaktioner och bygga relationer med andra. Genom att dela leksaker med föräldrar, syskon eller andra barn lär de sig att samarbeta, dela och kommunicera, viktiga färdigheter för deras sociala och emotionella utveckling.

När du väljer babyleksaker är det viktigt att ta hänsyn till barnets ålder, intressen och utvecklingsnivå. Se till att välja leksaker som är säkra, hållbara och fria från skadliga kemikalier eller små delar som kan utgöra en kvävningsrisk. Med rätt leksaker kan du bidra till ditt barns glädje, lärande och utveckling under deras första år. Alla leksaker vi säljer är givetvis helt säkra och märkta med gällande CE-märkning.

 

 

Under åldern 1-3 år genomgår barn en intensiv period av kognitiv, motorisk och social utveckling. Leksaker spelar en avgörande roll i att stödja och stimulera denna utveckling genom att erbjuda barn möjligheter att utforska, lära sig och uttrycka sin fantasi. Nedan följer några exempel på leksaker som är lämpliga och gynnsamma för barn i åldern 1-3 år:

Stapelbara klossar och byggset: Klossar och byggset är utmärkta för att främja barns motoriska färdigheter och kreativitet. Genom att stapla och bygga med klossar och andra former lär sig barn om balans, form, storlek och stabilitet samtidigt som de utforskar olika mönster och strukturer.

Pussel och enkla spel: Pussel med stora, greppvänliga bitar och enkla spel med färgglada bilder är utmärkta för att utveckla barns problemlösningsförmåga, hand-öga-koordination och koncentration. Dessa leksaker ger också möjlighet för föräldrar att interagera och leka tillsammans med sina barn.

Roliga fordon och leksaksdjur: Leksaksfordon som bilar, lastbilar och tåg samt mjuka leksaksdjur är populära bland barn i denna ålder. Genom att leka med fordon och djur kan barn utforska olika rörelsemönster, ljud och roller samtidigt som de utvecklar sin fantasi och sociala färdigheter genom rollekar.

När du väljer leksaker för barn i åldern 1-3 år är det viktigt att välja leksaker som är säkra, hållbara och anpassade till barnets utvecklingsnivå och intressen. Leksaker som uppmuntrar till aktivt utforskande, interaktion och fantasi kommer att främja barnets utveckling på ett positivt och givande sätt.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen