Artikelnummer:
187339-1

Grå fårskinn och lammskinn från Sverige

 

Gråmelerade skinn från svenska blandrasfår.

Vackra, mjuka skinn från en svensk blandras som ofta innehåller anlag av både gotlandsfår och svenska finullsfår. Alla skinn har unik teckning, givetvis kan vi skicka ett foto på "ditt skinn" efter beställning så att du kan godkänna utseendet innan vi skickar din order om du önskar det. Skinnen finns i olika grå nyanser; ljusgrå, mellangrå och mörkgrå. Om du har önskemål om färg så skriv ett meddelande i kassan så gör vi vad vi kan för att tillgodose det. Fårskinnen finns i två olika storlekskategorier. Alla lammskinn och fårskinn har partier som är ljusare och mörkare. Det är just det som gör dessa skinn så vackra.

Skinnen är tvättbara och underbart mjuka.

Storleken på dessa lammskinn är antingen ca 75-90 cm långa eller ca 90-105 cm långa. 

Vi är extra måna om att välja ut ett vackert fårskinn till dig som beställer över nätet. För att du som kund ska vara säker på vad du köper, så kan vi gärna mejla eller mms:a dig en bild på just ditt fårskinn, innan vi skickar det. Skinnen kan tvättas i maskin. Vi rekommenderar ullprogram och att du alltid använder ulltvättmedel.

Köp härliga och vackra fårskinn och lammskinn här i vår webshop. Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt, alltid fri frakt och inga faktura-avgifter.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:  Wikinggruppen