Mysiga ullplädar och filtar

Det allra skönaste som finns är en ullpläd i 100 % ren och värmande ull. En ullpläd eller filt är en vacker och tidlös inredningsdetalj som bidrar med en varm känsla av hemtrevnad. Lägg din filt över soffan, drapera den över en fåtölj, använd den som överkast på sängen eller ta med den ut och svep den om dig under en kylig sommarkväll. Vi har flera olika ullplädar i olika färger och mönster. Vi har också en pläd för din baby med ett sött mönster av får. Den passar bra och värmer gott ditt barn i sin vagn, säng eller vagga.
 

En ullfilt håller länge om du tar väl hand om den. Ullen innehåller naturliga fetter som är smutsavstötande, det gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Våra ullplädar tål att tvättas i tvättmaskinens ullprogram, se bara till att du använder ett tvättmedel för ull. 
Här i vår webshop kan du välja mellan flera härliga och värmande ullplädar och filtar i svensk ull. Handla hos oss idag! Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt, fri frakt och inga faktura-avgifter.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen