Tubsjalar i mjuk, varm ull

Att tubsjalar blivit omåttligt populära de senaste åren har säkert inte undgått någon. Och det är lätt att förstå varför. En tubsjal är lätt att bära, den behöver inte knytas och den kan stylas på flera olika sätt. Häng din tubsjal över axlarna och vips så får du något som ser ut som en elegant och skönt värmande poncho. 
 

Genom att använda en stickning som är lite elastisk kan våra tubsjalar användas både som större halsduk och som en ullsjal att svepa in sig i. Våra tubsjalar är tillverkade i 100% ull. De är mjuka och alldeles ljuvliga att linda in sig i när kylan står för dörren. Vi har en rad olika fina färger att välja och vraka mellan. Alla tubsjalar här i webshopen kommer från Mariedal Design. I Mariedal Designs eget stickeri i Alingsås har de en helt egen produktionskedja. Allt stickas, tvättas, skärs till, formges och sys i deras ateljé.

Värm dig med en härlig tubsjal i ull! Du köper den till bra pris här. Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt, fri frakt och inga faktura-avgifter.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen