Sköna tofflor i ull för dam och herr

Hos oss kan du köpa varma och sköna tofflor online för både dam och herr. Vi har ett brett sortiment i fin finish med lång livslängd för alla smaker. Ett bekvämt och värmande par innetofflor i ull är perfekt för hela familjen, men ulltofflor är även snygga och sköna på jobbet eller under myskvällar hemma. 

Naturmaterialet är fuktabsorberande och låter huden andas. Det värmer med andra ord när det är kallt och blir aldrig klibbig mot huden när det är varmt. Alla ulltofflor töjer sig något, det kan vara bra att veta inför ditt köp. Står du i valet och kvalet mellan två storlekar, välj den mindre.

Tovade tofflor från Ulle och Haflinger

I vår webbshop samsas tovade tofflor från de omtyckta varumärkena Ulle och Haflinger. Båda tillverkare utmärker sig genom komfort, design och materialval. Med flera färger och modeller för dam och herr upp till storlek 48 finns ett par tofflor för var och en. De är tillverkade av ren ull med halkfri och stabil sula som ger bra stöd för hålfoten. När du tar på dig ett par känner du dig direkt mer ompysslad och avslappnad i ett material har hållit människor varma i århundraden. Det är innetofflor värda att längta hem till.

Njut av naturnära lyx varje dag du med! Här i webbshopen kan du enkelt och bekvämt köpa våra oemotståndliga ulltofflor. Du har alltid 90 dagars bytesrätt, inga fakturaavgifter tillkommer. Minimiorder är 299 kr.

Drift & produktion:  Wikinggruppen