Om Ebbes Butik

Ebbes Butik är ett familjeföretag som är uppkallat efter äldste sonen Ebbe. Vi startade vår butik i Slottstaden i Malmö under 2008 och webshopen under 2009. Vår målsättning är att erbjuda ett noga utvalt sortiment av saker vi själva verkligen tycker om.

 

För oss är kvalitet och hantverksskicklighet mycket viktigare än att det är ett känt varumärke. Vi föredrar naturmaterial framför plast och hållbar formgivning framför trender. 


Den fysiska butiken ligger på Regementsgatan 90 i Malmö. Du är varmt välkommen att besöka oss om du har vägarna förbi, normalt så har vi ett större sortiment i den fysiska butiken än vad som finns i webshopen. Våra vanliga öppettider är Mån-Fre 11-18 och Lör 11-14. Inför jul (från slutet av November) utökar vi öppettiderna till 11-16 på Lördagar och 12-16 på Söndagar.


Här kan du också hämta dina beställda varor (efter överenskommelse), få inspiration, känna på våra material och såklart handla fina kvalitetssaker till dig själv och dina närmaste.En del av sortimentet kommer alltid att finnas enbart i vår fysiska butik så det kan löna sig med en omväg.Välkommen in!

 

Företagsnamn: Ebbes Butik AB

Adress: Regementsgatan 90, 217 51 Malmö, Sverige

Telefon: 040-263080

Mejl/Web: info@ebbesbutik.se / www.ebbesbutik.se.

Organisationsnummer: 556806-5048

Drift & produktion:  Wikinggruppen