Underbara fårskinnstofflor med äkta fårpäls

Med vackra och praktiska fårskinnstofflor strävar tillverkare som Axelda och Shepherd efter att ta tillvara på de unika egenskaperna hos ett av naturens finaste material. I vår webbshop hittar du ett stort sortiment av charmiga och varma skinntofflor i mjukaste fårskinn för både barn och vuxna. De passar utmärkt att ge bort i present till nära och kära.

Varför inte satsa på ett trivsamt par skinntofflor att värma dina egna fötter med? Ta fram dem på sensommarkvällar och kyliga vinterdagar för en stund av harmoni och välmående.

Fårskinnstofflor från Shepherd och Axelda

Ett populärt svenskt märke och ledande tillverkare av fårskinnsprodukter är Shepherd, som ger varje fårskinnstoffel en insida av mjuk och härlig fårpäls. Snygga fårskinnstofflor från Shepherd håller inte bara fötterna varma och glada, utan bjuder dessutom på stor valfrihet vad gäller färg och modell. Väljer du en lite högre fårskinnstoffel från Shepherd håller du även vristen varm. Axelda är ett annat populärt varumärke med goda materialval och hög mysfaktor som tar plats i vårt sortiment. Deras skinntofflor har inlagt gummi, vilket ger en slitstark sula som minskar halkrisken.

Hitta dina favoriter bland snygga och bekväma skinntofflor för både barn- och vuxenfötter. Beställ enkelt och bekvämt på nätet med 90 dagars bytesrätt. Vår minimiordergräns är på 299 kr och vi bjuder på frakten!

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen