Underbara fårskinnstofflor med äkta fårpäls

Med vackra och praktiska fårskinnstofflor strävar Shepherd efter att ta tillvara på de unika egenskaperna hos ett av naturens finaste material. I vår webbshop hittar du ett stort sortiment av charmiga och varma skinntofflor i mjukaste fårskinn för både barn och vuxna. De passar utmärkt att ge bort i present till nära och kära.

Varför inte satsa på ett trivsamt par skinntofflor att värma dina egna fötter med? Ta fram dem på sensommarkvällar och kyliga vinterdagar för en stund av harmoni och välmående.

Fårskinnstofflor från Shepherd och Axelda

Ett populärt svenskt märke och ledande tillverkare av fårskinnsprodukter är Shepherd, som ger varje fårskinnstoffel en insida av mjuk och härlig fårpäls. Snygga fårskinnstofflor från Shepherd håller inte bara fötterna varma och glada, utan bjuder dessutom på stor valfrihet vad gäller färg och modell. Väljer du en lite högre fårskinnstoffel från Shepherd eller Axelda håller du även vristen varm. 

Fårskinnstofflor, eller inneskor i fårskinn, är ett tidlöst och funktionellt toffelalternativ som erbjuder både värme och komfort under den kallare årstiden eller om du har kalla och hårda golv. Våra fårskinnstofflor är tillverkade av naturligt fårskinn, vilket gör dem mjuka, fluffiga och isolerande.

Fårskinnstofflor tillverkas vanligtvis av två huvudkomponenter: fårskinn och en sula av antingen läder eller gummi. Själva pälsen på fårskinnstofflorna är vänd mot foten och skapar på så vis ett skönt klimat för foten. Sulan kan variera i tjocklek och material beroende på tillverkarens design och avsedda användning.

Egenskaper

Isolerande: Fårskinn har naturliga isolerande egenskaper som håller fötterna varma även i extrema klimatförhållanden. Detta gör dem till ett utmärkt val för vinterbruk, oavsett om du använder dem inne eller om du har fårskinnsfodrade skor eller sulor utomhus.

Andningsförmåga: Trots att de håller värmen väl tillåter fårskinnet luft att cirkulera, vilket hjälper till att förhindra överhettning och fuktighet.

Komfort: Materialet är mjukt och följsamt, vilket ger en skön känsla för fötterna och minskar risken för skav eller tryckpunkter.

Hållbarhet: Fårskinnstofflor är vanligtvis robusta och kan hålla i många år om de vårdas på rätt sätt.

Stil: Utöver deras funktionella egenskaper har fårskinnstofflor blivit en modeaccessoar och finns i olika stilar och designer för att passa olika smaker och behov.

Hitta dina favoriter bland snygga och bekväma skinntofflor för både barn- och vuxenfötter. Beställ enkelt och bekvämt på nätet med 90 dagars bytesrätt. 

Drift & produktion:  Wikinggruppen