Sadelskydd i äkta fårskinn

Cykelsadelskydd i äkta fårskinn är varmt och mjukt. Sadelskydden finns i två varianter, en något bredare modell för vanliga cyklar och en något smalare för sportcyklar. Unikt är att att det är fårskinn runt hela sadeln och inte bara på ovansidan vilket ger stor skillnad för komforten.

För cyklister som spenderar mycket tid på sadeln är komforten avgörande för en positiv upplevelse. Ett cykelsadelskydd i fårskinn är en investering som många cyklister väljer för att förbättra sin komfort, både sommar och vinter

Fårskinnssadelskydd är kända för sin mjukhet och förmåga att ge naturlig dämpning och stöd under långa cykelturer. Fårskinn har unika egenskaper som gör det till ett utmärkt material för cykelsadlar. Dess naturliga fiberstruktur gör att det andas, vilket minskar risken för överhettning och svettning under långa cykelturer. Det är också känt för sin förmåga att reglera temperaturen, vilket innebär att det håller cyklisten sval på varma dagar och framförallt varm på kalla dagar.

Utöver komforten ger fårskinnssadelskydd även en elegant och stilfull touch till cykeln. Vi har sadelskydd i fårskinn både för vanliga cykelsadlar och för smalare sportsadlar.

Förutom att öka komforten kan fårskinnssadelskydd också bidra till att förlänga livslängden på cykelsadeln genom att skydda den mot slitage och skador orsakade av väder och användning.

Att ta hand om ett fårskinnssadelskydd är enkelt. Det krävs rengöring då och då för att hålla det i optimalt skick. Det rekommenderas att i första hand vädra och i andra hand tvätta det för hand eller i ullprogram med ett ulltvättmedel och sedan låta det lufttorka för att undvika att skada skinnet.

Drift & produktion:  Wikinggruppen