Värmande fårskinn och lammskinn

Vi har ett stort sortiment av varma, sköna och snygga fårskinn och lammskinn. De stora variationerna i utseende och struktur beror på ursprung och fårets ras. Här i webbshopen finns ett brett spektrum, från Gotlandsfår uppfödda i Skåne till Islandsfår och olika raser från Australien. Välj ett diskret korthårigt eller elegant långhårigt fårskinn i grått, svart, brunt eller vitt. Med undantag för de isländska fårfällarna är samtliga varianter tvättbara!

Mjuk och lyxig fårfäll

Precis som snöflingor så är varje fårfäll unik och ger en personlig prägel var du än placerar den. Några populära ställen är bredvid sängen, i soffan, bilen eller i utemöblerna för extra mysfaktor. Om du är på jakt efter ett fårskinn till barnvagn eller husdjur rekommenderar vi de lättskötta kortklippta skinnen. Ett långhårigt fårskinn passar perfekt för dig som är ute efter en extra lyxig känsla. För att ge dig ännu större möjligheter att dekorera ditt hem med det här härliga naturmaterialet har vi även valt ut vackra sittpuffar, mattor och stolsdynor och inte minst fårskinnskuddar!

Beställ våra fina fårskinn och lammskinn enkelt och bekvämt här i webbshopen! Du har 90 dagars bytesrätt och vi bjuder alltid vi på frakten. Vårt mål är att göra dig så nöjd som möjligt. Om du har särskilda önskemål är det fritt fram att höra av dig så ser vi vad vi kan ordna. 

Drift & produktion:  Wikinggruppen