Damskor, stövletter och träskor från The Art Company

Sedan år 1995 har spanska The Art Company tillverkat sina snygga, sköna och bekväma damskor och träskor med klack. Tanken var att tillverka högkvalitativa skor i egensinnig och kreativ design, inspirerad av retro och svunna tider kombinerat med modern formgivning. Nyckelorden för Art är innovation, bekvämlighet och design.
 

Här i vår webshop har vi flera olika modeller och varianter av Art-skor. Välj mellan snygga och sköna stövletter, klackskor och högklackade sandaletter. Skorna passar till många olika tillfällen, de är lika bra till vardag som till fest. För att undvika trötta dansfötter så har alla Art-skor en mjuk, vadderad innersula som stöttar foten. Skorna har också en smart yttersula tillverkad av både trä och gummi som mjukt följer fotens rörelser. The Art Company har många års gedigen erfarenhet av att skapa och ta fram skor som passar alla fötter. För den som söker både form och funktion så är The Art Company det självklara valet.

Här i webshopen kan du snabbt och enkelt köpa våra underbara skor, stövletter och träskor från The Art Company. Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt, fri frakt och inga faktura-avgifter. Minsta ordervärde är 299 kr.

 

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen