Enjoy-Candles-Nordic-White-Distressed-10x20cm Enjoy-Candles-on-off-timer Enjoy-Candles-Nordic-White-Distressed Enjoy-Candles-Nordic-White-Distressed-Lounge-Deck


Artikelnummer:
978465

Enjoy Candles blockljus ca 10x20 cm

 

 

Enjoy Candles vaxljus

 

Med sin trippel-LED ljuskälla har Enjoy fått fram ett batteridrivet ljus som kan jämföras med ett vanligt stearinljus. Med sina tre LED-lampor som flimrar osynkroniserat får det ljusen att se så naturtrogna ut som möjligt.

 

Ljusen är fina att ha både inne och ute. Speciellt uppskattade av dem som inte vill eller kan ha levande ljus, till exempel barn eller äldre.

 

Timerfunktion: På ljusets undersida finns det två reglage; det vänstra reglerar timerläget som kan ställas in på 4, 5 eller 6 timmar och det med det högra reglaget ställer man in Off/Av , On/På och Timer. Med timerinställning tänds ljuset vid samma tid varje dag och är sedan tänt i 4, 5 eller 6 timmar. Perfekt om du vill att ljusen ska välkomna dig i hallen när du kommer hem efter jobbet!

 

Ljusen kan användas utomhus i lykta om de är skyddade från regn.

 

Storlek: 10,1x20,3 cm

Batteri: 2xAA (medföljer)

Färg: Nordic White Distressed

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
2019-09-16
2015-11-26
Snyggt och naturtroget (på avstånd) ljus som klarar sig länge utan att byta batteri, minst 3 veckor. Borde varit en låga i silikon som täckte dioderna. De syns väl när man kommer nära. Då ser det inte ut som ett stearinljus.
Drift & produktion:  Wikinggruppen