Artikelnummer:
135122

Skjortklänning Emilia plus turkosgrön 100% lin

 

Style: Emilia plus - Italian Linen 

Material: 100% lin

Passform: Knälång skjortmodell, rak modell, knappar upptill fram, skjortkrage, ärmen kan vikas upp eller bäras lång, sidfickor

Färg: Pavone

Storlek: One size 42-48 

Mått: Längd 103 cm, byst 124 cm. Alla mått är ungefärliga.

Tillverkningsland: Italien

Skötselråd: Vädra i första hand. Vi rekommenderar handtvätt eller tvättmaskinens handtvättsprogram. Använd ett milt tvättmedel. Tvätta med liknande färger. Forma plagget i vått tillstånd och låt torka. Plagget kan strykas eller ångas. 

En skjortkläning i intensivt mättad turkosgrön nyans i linne gör sig perfekt i stil och komfort för alla som söker en elegant och avslappnad look. Dessa klänningar hämtar inspiration från den klassiska skjortan och omarbetar den till en längre, mer feminin silhuett som passar för olika tillfällen, från kontoret till stranden och sommarfester.

En av de mest lockande egenskaperna med skjortklänningar i linne är deras lätta och luftiga känsla. Lin är ett naturligt material som är känt för sin andningsförmåga och förmåga att reglera kroppstemperaturen, vilket gör det perfekt för varma väderförhållanden. Denna egenskap gör skjortklänningar i linne till ett idealiskt val för sommardagar när man vill känna sig sval och bekväm samtidigt som man behåller stilen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:  Wikinggruppen