Artikelnummer:
152422

Linnebyxor Antonia vit 100% lin

 

Style: Antonia - Italian Linen 

Material: 100% lin

Passform: byxor med vida ben och hällor, resår runtom. Långa byxben. Sidfickor.

Färg: Bianco

Storlek: One size 36-40

Mått: Längd 105 cm, innerbenlängd 70 cm, stuss 108 cm, midja 72 cm (90 cm med resåren utspänd). Alla mått är ungefärliga.

Tillverkningsland: Italien

Skötselråd: Vädra i första hand. Vi rekommenderar handtvätt eller tvättmaskinens handtvättsprogram. Använd ett milt tvättmedel. Tvätta med liknande färger. Forma plagget i vått tillstånd och låt torka. Plagget kan strykas eller ångas. 

Linnebyxan Antonia i krispigt helvitt är ett par härliga sommarbyxor och det självklara valet för dig som söker en lagom balans mellan stil och komfort. Med sin lätthet, mångsidighet och överlägsen komfort är dessa linnebyxor ett toppentillskott till varje kvinnas garderob.

Linnebyxor inte bara ett modeval, de är också ett hållbart val för miljön. Lin är en naturlig fiber som är biologiskt nedbrytbar och kräver minimalt med vatten och kemikalier för att odlas, vilket gör det till ett mer miljövänligt alternativ jämfört med många andra material.

Tänk på att ljusa linnekläder kan vara något genomskinliga pga den luftiga strukturen. Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion:  Wikinggruppen