Köp- och leveransvillkor

 

Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid. Varor skickas i första hand till DHL-ombud. Minimigräns för en order är 299 kr.

 

Returfrakt betalas av köparen om det inte är fel på varan. Vid byte betalar Ebbes Butik returfrakt och ny frakt inom Sverige.

 

Du har 14 dagars öppet köp (räknat från att du tar emot varan) och 90 dagars bytesrätt. Vid byte eller retur måste varan vara oanvänd i originalskick och i förekommande fall i originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt för varor inom erbjudandet "köp 3 - betala för 2" så betalar du det pris som varan har utan erbjudande om du behåller 1 eller 2 varor.

 

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (efter 14 dgr), så måste vi debitera dig 225 kr för vårt arbete och för våra kostnader.

 

Integritetspolicy enligt gällande GDPR-lagstiftning

För att kunna hantera din order behöver vi ditt namn, din adress, din mejladress och, om du önskar sms avisering då ditt paket finns att hämta ut, ditt mobilnummer. För att kunna skicka din beställning till dig så överför vi uppgifter om ditt namn och din adress till transportföretag. 

I samband med order registrerar vi dig för vårt nyhetsbrevsutskick via mejl. Vi skickar ut max 10 nyhetsbrev per år och det finns alltid en länk i nyhetsbrevet där du kan avanmäla dig för ytterligare utskick. I samband med order registerar vi även dig för utskick via sms. Vi skickar ut max 2 sms per år och i varje sms finns instruktioner om hur du kan avanmäla dig för ytterligare utskick. För utskick av nyhetsbrev och sms samarbetar vi med leverantörer av it-tjänster, dessa leverantörer får endast behandla uppgifter för vår räkning enligt våra uttryckliga instruktioner. Personuppgifter lämnas i övrigt endast ut till tredje part om denna utgörs av en statlig myndighet som t ex Polis eller Skatteverk och om denna myndighet skulle begära att få ett sådant utdrag.

Du kan när som helst begära att få reda på vilka uppgifter vi har om dig samt begära att vi raderar dem ur vårt register. Du har även rätt att, utan dröjsmål, få felaktiga uppgifter korrigerade. För frågor kontakta oss på info@ebbesbutik.se.

 

 

 

 

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen