Köp- och leveransvillkor

 

Minimiorder är 299 kr inklusive moms.
 

Normal leveranstid inom Sverige är 1-2 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid. De flesta paket skickas till DHL-ombud, mindre varor skickas ibland som brev. Ingen kostand för inrikes frakt tillkommer.

 

Returfrakt betalas av köparen om det inte är fel på varan.

 

Du har 14 dagars öppet köp (räknat från att du tar emot varan) och 90 dagars bytesrätt. Vid byte eller retur måste varan vara oanvänd i originalskick och i förekommande fall i originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt för varor inom erbjudandet "köp 3 - betala för 2" så betalar du det pris som varan har utan erbjudande om du behåller 1 eller 2 varor.

 

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (efter 14 dgr), så måste vi debitera dig 225 kr för vårt arbete och för våra kostnader.

 

Vi registrerar dig för vårt nyhetsbrevsutskick. I alla nyhetsbrev finns en länk så att du enkelt kan avanmäla dig för fortsatta utskick. Vi skickar ut max 10 nyhetsbrev per år.

 

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL) och vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till någon annan.

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen