Fårskinn-matta-mörkgrå-skinnwille Fårskinn-1,5-set-mörkgråmelerat-extra-tjockt-matta


Artikelnummer:
873222

Fårskinn Mörkgråmelerat 1½-skinn

 

Fårskinn med extra tjock päls, mörkgråmelerat med något längre lugg 

 

Mörkgrått extra tjockt fårskinn. Det här fårskinnet är perfekt för dig som vill ha ett lite tjockare fårskinn till soffan, fåtöljen eller bredvid sängen. Fårskinn finns i ett flertal färger och kvaliteter. Dessa skinn är av hög kvalitet. Exakt struktur, storlek och form varierar naturligt eftersom alla djur är unika. Fårskinn har en mängd användningsområden, de passar utmärkt att ha bredvid sängen, i soffan, i bilen, till hunden, eller varför inte i utemöblerna?

 

1½-skinn är ca 60x145 cm och är skarvat av ett helt och ett halvt skinn. Observera att skinnet antingen har två rundade avslut eller ett rundat och ett rakt. Fårskinnet passar extra bra om du vill ha det i en fåtölj med lite högre rygg eller på en bänk.

 

Om du har speciella önskemål vad gäller rundat/rakt avslut eller vill ha två skinn som är lika varandra så skriver du detta i meddelandrutan när du kommer till kassan. Vi kan även skicka en bild på "ditt" skinn om du så önskar.

 

 

Skinnen kan tvättas i maskin, vi rekommenderar ullprogram och att man alltid använder ulltvättmedel.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske också är intresserad av dessa varor
Drift & produktion:  Wikinggruppen