Kläder och Accessoarer i ull

Ivanhoe grundades i Gällstad 1946, i vad man kan kalla den svenska textilindustrins vagga. Bland djupa skogar, porlande bäckar och spegelblanka sjöar har människorna här tillverkat kläder i århundraden. 
 

Kvar finns en rikedom av hemligheter och kunskap om tillverkning, material och metoder, ovärderlig erfarenhet som Ivanhoe förvaltar och använder sig av idag när de tillverkar sina tidlösa och klassiska kläder. I den egna fabriken i Gällstad stickas idag hela 90 % av all produktion av Ivanhoes härliga stickade plagg. Kompetensen inom företaget samt nya maskiner och ny teknologi möjliggör en aldrig avstannande utveckling för att ta fram högkvalitativa kappor, koftor, ponchos och stickade kläder. 

Här i webshopen har vi härliga klassiska koftor, stickade jackor, kappor och ponchos. De finns i flera olika modeller och färger, alltid i ull. Alla kläder från Ivanhoe håller högsta kvalitet i alla material, snitt och sömmar. Vi vet att Ivanhoes kläder blir favoriter som håller länge.

Köp dina tidlösa och snygga Ivanhoekläder online här! Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt och inga faktura-avgifter.

Produced by:  Wikinggruppen