Knitted Wool Clothes

I Ebbes Butik hittar du ett stort sortiment av kläder i ull, ett fantastiskt naturmaterial med unik förmåga att värma när det är kallt men hålla dig sval när det är varmare. Ull har även vatten- och smutsavvisande egenskaper. Välj bland mjuka och behagliga handledsvärmare, halsdukar, ullkoftor, sjalar och andra ullkläder

Varför inte en stickad kofta eller tubsjal i ull? Det mjuka, lätta och varma materialet gör de här plaggen till favoriter för hemmakvällar och arbetsdagar. Skön passform kombineras med lång livslängd i kläder som finns tillgängliga i mängder av färger och smickrande modeller för alla tillfällen. Ett tips är koftorna från Mariedal Design och Ivanhoe, som står för svensk hantverkstradition och är mycket populära.

Stickade halsdukar, mössor och vantar
Välj bland en uppsjö av snygga mössor, vantar, halsdukar och handledsvärmare som håller värmen året om. Det är enkelt att hitta något som passar för just dig. Ullmössor och stickade vantar är även omtyckta presenter för nära och kära.

Unna dig ullkläder som är lika fina som varma och bekväma! Klicka hem nya garderobsfavoriter från oss på nätet. Vi på Ebbes Butik ger dig 90 dagars bytesrätt och bjuder på frakten när du handlar för minimibeloppet 299 kronor. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor kring våra kläder i ull. Kom ihåg att även beställa ulltvättmedel! Den skonsamma formulan gör varsamt rent i tvättmaskinen utan att torka ut materialet och bevarar dess unika egenskaper. 

Produced by:  Wikinggruppen