Irislight Light Strands and Zzzoo Lighting

Svenska Irislights belysning tillverkade av Home Structures skapar magi i ditt hem. Lys upp det dukade bordet, dekorera en praktfull vas eller en vacker väggspegel genom att låta stämningsfullt ljus silas genom de handvirade trådarna på din slinga av ljusbollar. Irislights kombinerar det naturliga och rustika i svensk modern design med orientens färgsprakande fantasi. Med denna belysning skapar du stämning året om. Irislights ljusslingor har 35 ljusbollar som tillsammans lyser upp ditt hem. Vi har också extra lampor till ljusslingorna, som kan köpas i 10-pack här i webshopen. 
 

Vi tillhandahåller också söta Zzzoolight lampor från italienska Officina Crea som med sitt mjuka ljus och roliga design roar både stora som små. Det ger perfekt belysning för barnrummet: lampan blir inte varm, plasten gulnar inte med tiden och de går inte sönder om de ramlar i golvet. 

Lys upp ditt hem med Irislights ljusslinga! Handla online här i vår webshop. Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt, fri frakt och inga faktura-avgifter.

 

Produced by:  Wikinggruppen