Väskor från Oilily/LiLiÓ

Det holländska varumärket Oilily skapades 1963 och har sedan dess varit en favorit hos många. Deras väskor, necessärer och accessoarer har härliga mönster och är tillverkade i fantastisk kvalitet. Vi ser att den som en gång köpt en väska från Oilily/LiLiÓ gärna väljer att utöka med en ny modell och färg nästa säsong. 2017 lanserades ett nytt märke från skaparna av Oilily/LiLiÓ, det nya märket heter LiLiÓ och följer i Oililys fotspår vad gäller kvalitet, design och funktion.

 

 


 

År 2013 firade Oilily 50 år i branschen, och för företaget var det en viktig milstolpe. Det färggranna och levnadsglada varumärket har under åren växt från ett litet okänt företag till ett globalt välkänt livsstilsvarumärke med en trogen kundkrets. 2017 lanserade skaparna av Oilily det nya märket LiLiÓ.

Köp dina handväskor och necessärer från Oilily/LiLiÓ här online i webshopen. Du kan välja mellan en rad olika modeller, färger och mönster. Som kund hos oss har du 14-dagars öppet köp, 90 dagars bytesrätt, fri frakt och inga faktura-avgifter.

 

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen