Väskor från Oilily

Om man ska nämna favoriter, så ska man nämna det holländska varumärket Oilily. Deras väskor, necessärer, plånböcker och accessoarer har blivit storfavoriter bland våra kunder! Vi ser att den som en gång köpt en väska från Oilily gärna väljer att utöka med en ny modell och färg nästa säsong. Oilily startades år 1963, något som man nästan kan se på den humörhöjande designen. De glada mönstren på produkterna återger tydligt 1960-talets optimism och färgprakt som känns precis lika modern idag. Alla väskor, plånböcker och necessärer är tillverkade i fantastisk kvalitet. Och de är lika snygga som de är praktiska med sina många olika fack och fickor.
 

År 2013 firade Oilily 50 år i branschen, och för företaget var det en viktig milstolpe. Det färggranna och levnadsglada varumärket har under åren växt från ett litet okänt företag till ett globalt välkänt livsstilsvarumärke med en trogen kundkrets.

Köp dina handväskor, plånböcker och necessärer från Oilily här online i webshopen. Du kan välja mellan en rad olika modeller, färger och mönster. Som kund hos oss har du 90 dagars bytesrätt, fri frakt vid och inga faktura-avgifter.

 

  

Drift & produktion:  Wikinggruppen